ITCE sluit overeenkomst voor support diensten af met VLM Airlines N.V. (trading as Cityjet BeNeLux)

ITCE heeft recentelijk een service overeenkomst afgesloten voor onderhoud en ondersteuning met VLM Airlines N.V. (handelend onder de benaming Cityjet BeNeLux), de erkende en zeer gerespecteerde regionale luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt van en naar de luchthaven van London City. London City Airport ligt ongelooflijk dicht in de nabijheid van West End, The City en Canary Wharf, en daarmee bevindt de luchthaven zich op een bevoorrechte locatie om zakenreizigers te bedienen naar het financiële hart van Europa.

Cityjet BeNeLux zal op ITCE vertrouwen om haar in-house IT afdeling en al haar gebruikers, locaties en kritische applicaties te ondersteunen en dit 24/7. Met zijn uitstekende kennis op het vlak van VMware, virtualisatie en Citrix was ITCE goed geplaatst om dit support contract te winnen.

De kantoren van ITCE bevinden zich op de Internationale Luchthaven van Antwerpen waar ook het hoofdkantoor van Cityjet BeNeLux is gevestigd. Bijkomende stations die ook zullen worden ondersteund zijn onder andere Eindhoven en Rotterdam (Nederland), Londen (UK), Orly en Deauville (Frankrijk) en Luxemburg.

Cityjet, een Europese luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Dublin (Ierland), heeft bijkantoren in Antwerpen en Londen, met werknemers verspreid over Europa, met name in België, Luxemburg, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Ierland. Als een dochteronderneming van Air France – KLM, één van de grootste luchtvaartgroepen ter wereld, kocht Cityjet de Belgische luchtvaartmaatschappij VLM Airlines (VLM) in 2007.
Met een gezamelijke vloot van 38 vliegtuigen, samengesteld uit Avro RJ85 en Fokker 50’s, opereert de maatschappij in totaal meer dan 480 vluchten per week over gans Europa.

Stefan Verstraeten en Peter Bulckaert, vertegenwoordigers van het hoger kader van Cityjet BeNeLux: “ITCE heeft in het verleden bewezen dat zij een betrouwbare partner zijn en dat zij begrijpen dat ons netwerk, systemen en toepassingen kritisch zijn voor onze operaties. Zij hebben een uitgebreide kennis over virtualisatie en hun werknemers zijn gemotiveerd en toegewijd. Wij zijn blij dat wij kunnen blijven rekenen op hun ondersteuning in de toekomst”.

Thierry Leyssen, zaakvoerder van ITCE stelt: “De contacten die we in het verleden onderhielden met de beleidsmakers, zowel in Dublin als in Antwerpen, hebben ons in staat gesteld hen te overtuigen van onze mogelijkheden, aanpak en flexibiliteit. We zijn uitermate verheugd Cityjet BeNeLux te kunnen blijven rekenen onder onze klanten”.

Next Post Previous Post

Your email address will not be published.