DEAPLUS verhuist IT netwerk naar de Cloud

DEAPLUS biedt een ruime waaier van maatwerk aan, welke beantwoorden aan hoge kwaliteitsnormen.
Net zoals voor elke productiemaatschappij is het bedrijf in sterke mate afhankelijk van zijn ICT infrastructuur en ICT toepassingen. Om hun continue groei verder te ondersteunen op dit vlak was DEAPLUS actief op zoek naar een ervaren ICT service provider met specialiteiten in Cloud computing.

ITCE heeft een ruime ervaring in Private Cloud Computingen kan terug vallen op een grote knowhow op dit gebied en was aldus goed geplaatst om mee te dingen in het tendering proces van DEAPLUS. ITCE zal de gehele ICT infrastructuur en alle gebruikers van DEAPLUS ondersteunen in al zijn vestigingen. Die locaties omvatten Zolder, Hasselt, Schoten, Boortmeerbeek, Roeselaere en Sint Pauwels.
Mr. Verstreken, director van DEAPLUS: “We hebben het management van ITCE een aantal keer ontmoet en het werd ons snel duidelijk dat zij de noden van ons bedrijf goed begrijpen. Ze hebben getoond bereid te zijn onze specifieke behoeften naar ondersteuning te kunnen invullen en we hebben er alle vertrouwen in dat zij een goede service gaan leveren.”

Mr. Leyssen, Managing Director van ITCE bevestigd: “We zijn absoluut verheugd om ook DEAPLUS te mogen verwelkomen bij ons snel groeiend klantenbestand. Het is een zeer gerespecteerd bedrijf met een hoge standing. Het is een bijkomend bewijs van onze mogelijkheden om een flexibele en betrouwbare service te kunnen aanbieden aan bedrijven met een zeer hoge mate van dependency op IT vlak. Het bewijst ook dat bedrijven afhankelijk van grafische toepassingen ook terecht kunnen in een Cloud infrastructuur met legio voordelen”

Next Post Previous Post

Your email address will not be published.