Digitale MarketingIedereen gebruikt de internetzoekmachines om loodgieters, elektriciens, IT-ondersteuning te vinden. We winkelen allemaal online en bestellen dingen op verschillende websites.
Om ervoor te zorgen dat u opvalt en verkeer naar uw website trekt, kan ITCE u helpen met allerlei digitale marketingplannen. Afhankelijk van uw budget kunnen we een campagne opzetten en rapporteren over de resultaten.
Ons ontwerpteam kan u helpen het uiterlijk van uw digitale advertenties te verbeteren.
Waarom digitale marketing?Traditionele marketingcampagnes, waaronder print en televisie, zijn erg duur. Met de digitale marketingcampagnes kunt u uw doelgroep vinden met minimale kosten. Door continue analyse van de resultaatgegevens kunnen we de juiste aanpak voor u vinden.
De smartphone maakt tegenwoordig deel uit van ons lichaam en we vragen hem alles wat we willen weten. Door onze digitale marketingoplossing te gebruiken, mist u deze zoekopdrachten niet en genereert u meer business.

Digitaal adverteren


Apparaten
Meer dan de helft van de online consumenten gebruikt een smartphone en tablet om verbinding te maken met internet. Deze verschuiving veroorzaakt veranderingen in online marketing. Afhankelijk van uw bedrijf richten we uw campagnes op mobiele apparaten of desktopapparaten.
Targeting
Tegenwoordig is het niet zo eenvoudig als het kiezen van een geschikt bod voor een bepaald zoekwoord. Gedurende een half decennium hebben we biedingsmodificatoren kunnen gebruiken om de best presterende delen van een account te optimaliseren en daar automatisch meer geld uit te geven. Adverteerders kunnen budget en biedingen automatisch wegen op basis van enkele criteria:

  • Plaats

  • Apparaat tijd

  • Tijd

 


Contacteer ons Verkoop Team voor meer info:
Telefoon: +32 3 808 32 22
Mail: sales@itce.be