AviationBanner

ITCE ondersteunt talloze klanten die actief zijn in de luchtvaartindustrie. We begrijpen luchtvaart omdat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in deze branche. Samen met een team van software- en hardwarespecialisten maken we het verschil door luchthavenexpertise, flexibiliteit en diepgaand inzicht in de behoeften in deze specifieke sector te combineren.
We ondersteunen luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en afhandelaars bij het verbeteren van de passagierservaring, bedrijfsprocessen en operationele efficiëntie.
Onze missie is om professionele en kosteneffectieve oplossingen te bieden en ons continu groeiend klantenbestand en het vertrouwen van onze klanten zijn onze garantie dat we uw bedrijf begrijpen.
Onze thuisbasis in Antwerpen is strategisch gekozen om snel onsite ondersteuning te bieden in heel Europa. Samen met een 24/7 meertalig ondersteuningsteam garanderen we een stabiele omgeving zonder zorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Wij beheren een volledige backoffice infrastructuur voor luchthavens en luchtvaartmaatschappijen die centraal gelegen is in een van de meest beveiligde datacenters van Europa. Deze oplossing beveiligt uw data en biedt de hoogste standaard in noodherstel zonder de benodigde investeringen. Ons model is gebaseerd op een maandelijks leenmogelijkheid dat een droom is voor CFO’s omdat het transparant is en gemakkelijk te budgetteren. Samen met een 24/7 internationaal support team garanderen wij een stabiele omgeving zonder zorgen zodat u zich kan richten op uw bedrijf.
Onze FIDS oplossing zorgt ervoor dat alle relevante informatie wordt weergegeven op de juiste moment, op de juiste plaats. Het biedt een wijde selectie van systemen die in staat zijn alle types van display media(split-flap, LDC, LED boards, plasma and TFT monitors) te behandelen. Met zijn database, het systeem is ontworpen om te werken met minimale manuele invoer. Vlucht, vertraging of board informatie samen met gate of bagageband opdrachten kunnen automatisch verwerkt worden. Het is een schaalbaar systeem inclusief een meertalig display technologie. Flexibel en makkelijk te bedienen, het laat gebruikers toe om precies te zeggen welke informatie waar en wanneer zal getoond worden. Het webgebasserde systeem zorgt ervoor dat het personeel van elke browser de data kan zien van het luchthaven intranet.

ITCE voorziet voor enkele klanten actief in de Luchtvaartindustrie met geïntegreerde Sitatex oplossingen en werkt in nauwe samenwerking met SITA om deze services tot stand te brengen. SITA is ‘s werelds toonaangevende specialist in luchtvaart communicatie en IT oplossingen. Nauw samenwerken met SITA leidt tot innovatie en ontwikkelt IT applicaties en communicatie services doorheen elk aspect van de luchtvaartindustrie.

Vennootschap :

SITA, Iport

References : ACI, Skyassist, LEM Oostende, LEM Antwerpen, etc


Onze oplossing integreert met algemene GDS en biedt een passagiers beheer met instapkaart verificatie/validatie. Toegang tot lounges, gates, parkeerplaatsen en passagier tracking zijn sommige voordelen van onze oplossing voor luchthavens en hun klanten.

                                 


 


Contacteer ons Verkoop Team voor meer info:
Telefoon: +32 3 808 32 22
Mail: sales@itce.be