Managed Services door ITCE

Laat ons je begeleiden naar een verbeterde ICT omgeving.

Servicebalie

Het centrale contactpunt om uw bedrijf te ondersteunen en bij te staan bij het melden, opvolgen en oplossen van problemen en verzoeken.

more...

Netwerkbeheer

Koppelen van kantoren via VPN, beveiligen van firewalls en netwerkapparaten. ITCE heeft gespecialiseerde en gecertificeerde technici ter ondersteuning van een brede waaier aan netwerkapperaten.

more...

Ontwikkeling

Op zoek naar aangepaste software? Is uw bedrijf klaar om bedrijfsprocessen te automatiseren? Wil u uw verouderde bedrijfssoftware vervangen?

more...

Onsite Support

Niet elk probleem kan vanop afstand worden opgelost, onze technici zijn 24/7 beschikbaar om onze klanten wereldwijd te helpen en problemen op te lossen.

more...

Bedrijfsadvies

Elimineer onnodig werk, integreer bedrijfsprocessen en applicaties. Verlaag kosten door de correcte middelen te gebruiken.

more...

Webdesign

Gebruikt u nog steeds een oude website? Wil u bepaalde inhoud van uw website wijzigen? Uw website koppelen aan Facebook  of WhatsApp? Wij kunnen u helpen!

more...

Audits

Zijn uw ICT-diensten , processen en procedures nog steeds actueel? We kunnen u een volledig auditrapport voorbereiden en voorstellen om werkpunten en oplossingen te bieden om dit te bereiken.

more...