OpleidingEen van de belangrijkste onderdelen van elke organisatie is training, met name de ICT-training. Zonder de juiste training zullen uw werknemers de kennis missen om hun taak efficiënt uit te voeren.

Daarom bieden wij gepersonaliseerde training om u en uw personeel te begeleiden naar de meest efficiënte manier van werken.

Bedrijven efficiënter laten werken, kennis op een prettige manier overbrengen en fijne samenwerkingen op de werkplek creëren, daar streven we naar.
Waarom trainen?De kosten en de uren dat het personeel niet kan werken, lijken een nadeel.
Toch is dit een investering die, dankzij de volgende voordelen, zichzelf snel terugverdient.


Snelheid

Als we kunnen reageren op uw zakelijke activiteiten, kunnen we onze training zo ontwerpen dat de gebruikers hun dagelijkse processen kunnen verbeteren. Denk hierbij aan Microsoft Office – Word, bijvoorbeeld bepaalde toetscombinaties kunnen worden gebruikt om handmatige acties met de cursor overbodig te maken. Bijvoorbeeld: control + B maakt de tekst ‘vet’.

Dit is slechts een klein voorbeeld, maar veel van deze kleine tips zullen enorme tijdwinst opleveren.
Een paar eenvoudige lay-outaanpassingen zorgen er natuurlijk ook voor dat de tekst niet alleen aangenamer leest en dat is hoe professioneler.


Efficiëntie

Waarom urenlang studeren en uitzoeken hoe een programma eigenlijk werkt? Een training op maat is hiervoor de ideale oplossing.
Het is al lang het geval dat medewerkers op een werkplek terechtkomen waar een kleine basiskennis van computers en software zoals Microsoft Office vereist is. Helaas hebben we, dankzij onze jarenlange ervaring in ServiceDesk, vastgesteld dat er nog steeds te veel medewerkers ontbreken.
Als werkgever is het daarom uitermate voordelig als we dit gebrek met onze medewerkers met onze opleidingen kunnen verhelpen.


Wij bieden volgende cursussen aan:


  • Basisinformatie over Office 365

  • Office 365 voor organisaties

  • Sharepoint-samenwerking

  • Excel geavanceerd

  • Aangepaste trainingen

Wilt u dat uw personeel een specifieke training krijgt?

 


Contacteer ons Verkoop Team voor meer info:
Telefoon: +32 3 808 32 22
Mail: sales@itce.be