Telecom & VoIP

Traditionele telefoonsystemen hebben een lange weg afgelegd. Ze zijn overgegaan in een digitale levering van spraakcommunicatie en multimediasessies die bekend staan als VoIP-netwerken (Voice over Internet Protocol). VoIP voor bedrijven wordt steeds meer op toepassingen gebaseerd, waarbij wordt overgestapt van hardware systemen naar software die is gehuurd in een cloudmodel.

Voordelen

Via een moderne VOIP-telefooncentrale kunnen gebruikers profiteren van functies zoals het gelijktijdig rinkelen van extensies. Een extensie kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd om te bellen op een mobiele telefoon wanneer een externe oproep wordt ontvangen, een 2de oproep kan bijvoorbeeld gerouteerd worden naar voicemail of naar een andere gebruiker. Gebruikers kunnen ook videochatten in VoIP in een softphone-client op een desktop of een videotelefoon zonder de noodzaak van een complex telepresence-systeem.

Verbeteringen

Via analoge telefoonsysteem worden er mogelijks dagelijks meerdere oproepen gemist of foutief behandeld omdat de oproepen niet, niet tijdig of door de verkeerde personen beantwoord worden. Een VoIP telefooncentrale zorgt ervoor dat geen enkele oproep gemist wordt en dat de beller onmiddellijk bij de juiste persoon terecht komt!

Een VoIP-telefooncentrale koppelt een gebruiker aan een telefoonnummer en kan een willekeurig aantal apparaten registreren. Het is een groot voordeel om uw telefoon mee te nemen en thuis of op een luchthaven te werken.

Hierbij sluit aan dat grotere bedrijven die beschikken over verschillende vestigingen vaak met elkaar communiceren via telefoon. Hier speelt VoIP opnieuw een belangrijke rol omdat deze de kosten hiervan volledig wegneemt.

Er zijn veel verbeteringen, zoals (centrale) eenvoudige beheerbaarheid, onderhoud en gebruiksvriendelijkheid. Een VoIP-telefooncentrale biedt extra voordelen zoals een ongekende schaalbaarheid, veel nieuwe moderne functies en betere stabiliteit. Als uw IT-partner ondersteunen wij deze stabiliteit door de beste opties te presenteren op basis van de keuze van infrastructuur en providers.

More info?

Contact our Sales Team

   +32 3 808 32 20

   sales@itce.be