WebDesignTrek klanten aan, laat uw bedrijf groeien en zorg voor een professionele uitstraling. Met een website gemaakt door ons ontwerpteam is het mogelijk.
Onze service is volledig gericht op het begeleiden, bewerken en optimaliseren van uw website of webshop. Onze ervaringsdeskundigen stellen samen met u een stappenplan op waarin u brainstormt over de visualisatie, inhoud en onderverdeling van uw website.
Websites


CMS (Content Management System)

Voor de bouw van informatieve websites gebruiken we Joomla en WordPress. Joomla en WordPress zijn een content management systeem (CMS) waarmee websites kunnen worden aangemaakt, waarna de eigenaar zijn website op een eenvoudige manier kan aanpassen. ITCE bouwt websites geheel volgens de wensen van de klant. Daarna krijgt onze klant een gratis rondleiding door de eerste stappen om zijn website aan te passen. ITCE is natuurlijk altijd beschikbaar voor ondersteuning.

Snel reagerend

Websites worden niet alleen bekeken op een laptop of desktop. Veel mensen zijn onderweg en gebruiken een smartphone of tablet om snel informatie te vinden die ze nodig hebben. Daarom bouwen we zelf aanpassende websites. Deze websites passen zich automatisch aan het gebruikte apparaat aan. Uw website zal altijd aantrekkelijk, overzichtelijk en intuïtief zijn om op elk mobiel apparaat te gebruiken. Daar zorgen wij voor!


Logo

Uw eigen website is niets zonder een eigen logo. Daarom biedt ITCE logo-ontwerp op maat van de klant. Een logo is het visitekaartje van het bedrijf. ITCE is uw persoonlijke assistent en kan een op maat gemaakt logo voor u maken voor optimale zichtbaarheid en herkenbaarheid.

Web Shop


Webshop partner

ITCE kan uw persoonlijke assistent zijn voor het maken en ondersteunen van uw eigen webshop. Samen met veilige ITCE-hostingoplossingen vormt ITCE een sterke basis voor de start van uw eigen webshop. De huidige e-commerce markt groeit razendsnel. Klanten kiezen steeds meer om aankopen te doen via een webshop. Daar moet je als ondernemer op reageren. Een aantrekkelijke, veilige webshop met een breed scala aan producten, betaalmogelijkheden, promoties en de mogelijkheid van (gratis) verzending en/of afhaling maakt het mogelijk om uw omzet te verhogen! En dit is niet alles: als ondernemer heeft u onmiddellijk toegang tot de internationale markt! Let op, het maken van een webshop is niet goedkoop en vereist 100% veiligheid! Aarzel niet om vooraf een offerte aan te vragen en op de hoogte te worden gehouden door ITCE!

Webhosting


Waar plaats ik mijn website?

Wij helpen u bij het kiezen en instellen van de beste locatie voor het hosten van uw website. Afhankelijk van de behoeften van uw website kan dit worden gedaan op goedkope of krachtige systemen. ITCE zal u in dit proces begeleiden.


Contacteer ons Verkoop Team voor meer info:
Telefoon: +32 3 808 32 22
Mail: sales@itce.be