Working From New Workspace

 

Capco is een aanbieder van globale business en technologische adviezen volledig toegewijd aan de financiële industrie.
Capco levert innovatieve oplossingen aan het bankwezen, kapitaalmarkten, gezondheidszorg en bedrijven actief in investerings management, financiële risico markten en compliance.

Capco heeft kantoren over de hele wereld en was recentelijk op zoek naar een ICT service provider om ondersteunende diensten aan te leveren aan zijn ICT infrastructuur en medewerkers voor hun kantoor in Antwerpen (Edegem), België.
ITCE reageerde positief op de RFP (tender) en was in staat om Capco te overtuigen van de toegevoegde waarde die het zou kunnen aanleveren via zijn flexibiliteit en klantgerichte aanpak. Vanuit haar kantoor op de luchthaven van Antwerpen, zijn de techniekers van ITCE in staat om snel en adequaat te regaeren op eender welke vraag voor ondersteuning en assistentie van medewerkers van Capco.

Capco wordt aanzien als een grote en belangrijke speler op het gebied van het aanleveren van adviezen en consultancy aan de financiële markten. ITCE is bijzonder trots dat het opnieuw heeft bewezen in staat te zijn om dergelijke vooraanstaande organisaties te kunnen ondersteunen. Het voortdurend groeiende klantenbestand van ITCE met toonaangevende bedrijven is een bevestiging van de aanpak en het succes van het business model om klanten een stevige, betrouwbare IT omgeving aan te bieden met expertise en kennis op alle gebieden van ICT.

Thierry Leyssen, Zaakvoerder van ITCE: “Wanneer we voor het eerst rond de tafel zaten met de IT verantwoordelijke van Capco beseften we onmiddellijk dat dit een high level bedrijf was met extreem veeleisende gebruikers en dus op zoek naar een stevige en betrouwbare IT partner. We waren ervan overtuigd dat we dit konden leveren en onze medewerkers waren ten volle gemotiveerd om Capco als klant aan boord te halen en hen te overtuigen van onze toegvoegde waarde. Dit is opnieuw een bevestiging van ons business model en ons aanbod om aan een aantrekkelijke totale kostprijs uitstekende IT ondersteunende diensten te kunnen aanbieden, zowel aan ons bestaand clienteel als aan nieuwe klanten. Onze betrachting is om gestaag te blijven groeien en de waaier van onze diensten te blijven uitbreiden wat ten goede komt aan al onze klanten. Dit geeft ons ook het vertrouwen om te blijven investeren en innoveren in ons hoog technologisch virtuele hosting platform in ons datacenter.”

Richard Jones van Capco bevestigt: “De eerste maanden van de samenwerking met ITCE zijn vlekkeloos verlopen. Zij reageren snel op eender welk nieuw probleem of vraag die we hebben en hebben ons geadviseerd en geassisteerd om ICT omgeving te verbeteren en te optimaliseren. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking.”

Next Post Previous Post